Saznajemo: Amir Pašić Faćo ostaje u pritvoru naredna 24 sata

0
Radiosarajevo.ba
Saznajemo: Amir Pašić Faćo ostaje u pritvoru naredna 24 sata
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Sprovođenje Amira Pašića Faće

Amir Pašić Faćo (52), kojeg su pripadnici Policijske uprave Stari Grad uhapsili sinoć, 21. novembra 10 minuta poslije ponoći, u ulici Zelenih beretki u starom dijelu Sarajeva, provest će narednih 24 sata u pritvoru,.

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, tu će provesti narednih 24 sata, a odluka suda o njegovom daljem ostanku u pritvoru se očekuje sutra, 22. novembra. 

Kako je ranije objavio portal Radiosarajevo.ba, Pašić je uhapšen jer je prijetio sudiji Općinskog suda u Sarajevu.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Slučaj je prijavljen Policijskoj upravi Novo Sarajevo, koja na svom području nije mogla pronaći Pašića te su raspisali operativnu potragu.

Pašić je ubrzo lociran na području starog dijela Sarajeva, gdje su ga i uhapsili pripadnici Policijske uprave Stari Grad.

Pogledajte sprovođenje Amira Pašića Faće u Tužilaštvo KS

Pogledajte sprovođenje Amira Pašića Faće u Tužilaštvo KS

Kako je ranije saopćeno iz sarajevske policije, navodeći samo incijale uhapšenog, Pašić je nakon hapšenja prvo bio predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, a potom i u sarajevsko Tužilaštvo.

Podsjetimo, Pašić je od ranije poznat organima gonjenja, a u posljednje vrijeme često se može vidjeti na TikToku gdje vodi "verbalne ratove".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije