Sarajka koja je ubila muža zabivši mu nož u srce predata Tužilaštvu KS-a

E. H.
Sarajka koja je ubila muža zabivši mu nož u srce predata Tužilaštvu KS-a
Sarajka inicijala D. M. (56) predata je u Tužilaštvo Kantona Sarajevo, nakon što je o osumnjičena da je u noći između ponedjeljka i utorka ubila svog supruga S. D. (57).

 

"Osumnjičena je predata u nadležnost Tužilaštva i bit će zadržana 24 sata. Nakon što je postupajući tužilac ispita bit će odlučeno o daljim mjerama", istaknula je za Radiosarajevo.ba glasnogovornica Tužilaštva KS-a Azra Bavčić.

Podsjećamo, riječ je o slučaju koji je jučer šokirao javnost, nakon što je objavljeno da je jedna osoba ubijena u sarajevskom naselju Soukbunar. Prema informacijama iz istrage, žena inicijala S. M. ubola je kuhinjskim nožem svoj supruga nakon žestoke porodične svađe. 

"Na mjestu događaja je zatečena ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, tokom pružanja pomoći povrijeđenoj osobi S. D. koji je zadobio povredu ubadanjem oštrim predmetom u predjelu lijevog dijela grudnog koša.

Na mjestu ubistva je zatečena i njegova supruga M. D. rođena 1962. godine iz Sarajeva, koja je policajcima rekla da se posvađala sa mužem te da je došlo i do fizičkog naguravanja usljed kojega je ona povrijedila oštrim predmetom. Povrijeđeni je prevezen u Opću bolnicu "Prim. dr. Abdulah Nakaš", gdje je muškarac tokom ukazivanja ljekarske pomoći podlegao od zadobijenih povreda", naveli su iz MUP-a KS.

Cijelo saopćenje policije nakon razotkrivanja slučaja možete pročitati pod naslovom:  MUP KS-a / Ubistvo u Sarajevu: Supruga zabila mužu nož u grudi nakon svađe

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije