Sarajevski MUP o nesreći na tramvajskom stajalištu Socijalno

0
Radiosarajevo.ba
Sarajevski MUP o nesreći na tramvajskom stajalištu Socijalno
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Dana 23. marta 2021. godine u 16,10 sati, na tramvajskom stajalištu Socijalno, područje općine Novo Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda, piše jutros Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Tom prilikom, kako navode, "došlo je do pada putnice T.Ć., rođena 1950. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, u tramvaju kojim je upravljao vozač A.P., rođen 1977. godine u Čajniču, nastanjen u Sarajevu".

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobila je putnica T.Ć..

Ljekarsku pomoć joj je prvo ukazala ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom je odvezena u Opću bolnicu Prim. dr. Abdulah Nakaš u Sarajevu, nakon čega je upućena na kućno liječenje.

"O pomenutom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo. Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Nastavlja se rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode", dodaju iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije