Policija se oglasila o jučerašnjem udesu u centru Sarajeva

0
Radiosarajevo.ba
Policija se oglasila o jučerašnjem udesu u centru Sarajeva
Foto: Arhiv / Ilustracija (na slici nije prikazan događaj opisan u tekstu)

U centru Sarajeva jučer se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je teško povrijeđena jedna osoba.

Iz sarajevskog Ministarstva unutrašnjih poslova danas su dali više detalja o ovoj nesreći.

Kako navode, do udesa je došlo u 13,45 sati, na kolovozu raskrsnice ulica Kranjčevićeva-Tešanjska-krak ulice Kranjčevićeva, općina Centar Sarajevo:

Serija po kultnoj videoigri osvojila svijet, obnovljena je za drugu sezonu sedmicu nakon premijere

Serija po kultnoj videoigri osvojila svijet, obnovljena je za drugu sezonu sedmicu nakon premijere

"Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke VW Golf IV, kojim je upravljao vozač E.H., rođen 1998. godine, nastanjen u Sarajevu i motocikla marke Peugeot, kojim je upravljao vozač E.T., rođen 1981. godine, nastanjen u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač motocikla E.T., a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć kantona Sarajevo, a potom u UKC u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju."

Ističu da je o udesu obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak saobraćajne struke.

"Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju pomenute saobraćajne nezgode", zaključuju iz MUP-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije