Sarajevska policija ekspresno uhapsila džeparoša i kradljivca mobitela

2
Radiosarajevo.ba
Sarajevska policija ekspresno uhapsila džeparoša i kradljivca mobitela
Foto: A. K. /Radiosarajevo.ba / Ilustracija (na slici nije događaj opisan u tekstu)

Sarajevska policija jučer je na Ilidži ekspresno riješila slučaj i uhapsila džeparoša i kradljivca mobitela.

Kako se doznaje u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, sve je počelo jučer ujutro, u 08.45 sati, kada je PU Ilidža obaviještena da je u ulici Hendekuša, općina Ilidža, od strane NN lica izvršeno krivično djelo razbojništva nad E.K. iz Sarajeva.

Tom prilikom, NN lice je uz prijetnju nožem, od istog otuđilo određenu sumu novca i mobilni telefon, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, pomenutog dana u 9.10 sati u ulici Zaima Topčića, općina Ilidža, policijski službenici PU Ilidža su pronašli i uhapsili lice T.S., rođen 2000. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 289. stav 2. KZ F BiH (Razbojništvo).

Nakon završene kriminalističke obrade, osumnjičeni je uz službeni izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Kantona Sarajevo.

Gdje je pljačkao, a gdje je uhapšen
Foto: Radiosarajevo.ba: Gdje je pljačkao, a gdje je uhapšen

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije