Sarajevo: Vozač (19) udario muškarca na romobilu, nanio mu teške povrede

2
Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Vozač (19) udario muškarca na romobilu, nanio mu teške povrede
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija saobraćajne nesreće (Na fotografiji nije prikazan događaj iz teksta)

Saobraćajna nesreća u kojoj je 19-godišnji vozač udario 59-godišnjaka koji je bio na električnom romobilu dogodila se u ponedjeljak u 06.50 sati u raskrsnici ulica Nikole Kolumbića Šake i Džemala Bijedića, općina Ilidža.

Nakon saobraćajne nezgode, vozač F.S. je vozilom Clio prevezao povrijeđenog I.U. u Dom zdravlja Ilidža na ukazivanje ljekarske pomoći.

Nakon toga, od strane ljekara u Općoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu kod povrijeđenog su konstatovane teške tjelesne povrede i upućen je na kućno liječenje.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak saobraćajne struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nasatavljaju rad na dokumentovanju pomenute saobraćajne nezgode, saopćeno je iz MUP KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije