Sarajevo: Sugrađanki oteo torbu uz prijetnju nožem

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Sugrađanki oteo torbu uz prijetnju nožem

Sinoć je oko 20.10 sati u ulici Avde Jabučice, općina Centar Sarajevo, od strane NN lica izvršeno krivično djelo razbojništva nad K.M. iz Sarajeva, saopćeno je iz MUP-a KS. 

Tom prilikom NN lice je uz prijetnju nožem, od otuđilo torbu sa ličnim stvarima i mobilnim telefonom, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. O svemu je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Sinoć je oko 21.10 sati u ulici Kolodvorska, općina Novo Sarajevo, od strane NN lica izvršeno je krivično djelo razbojništva nad radnicom u sportskoj kladionici Bet live. 

Tom prilikom maskirano NN lice je uz prijetnju nožem otuđilo određenu sumu novca i mobilni telefon, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu. Obaviješten je tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršioca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije