Sarajevo: Mladić i žena teško pretukli 50-godišnjaka na Ilidži

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Mladić i žena teško pretukli 50-godišnjaka na Ilidži
Arhiv / Ilustracija / (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)

Sinoć, malo prije ponoći, u ulici Bosanskih gazija, na Ilidži, došlo je do masovne tuče.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), policajci su, po dojavi i dolasku na mjesto tučnjave, zatekli teško povrijeđenog muškarca. Riječ je o M.D., rođen 1969. godine u Višegradu, nastanjen u Sarajevu.

Povrijeđenom su ekipe Hitne pomoći ukazale pomoć, te ga prevezle na KUM u Sarajevu, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede.

Radeći na rasvjetljavanju navedenog događaja, jutros u 1 sati, policijski službenici V PU uhapsili su R.T., rođen 1994. godine u Sarajevu i S.T., rođenu 1965. godine u Olovu, nastanjeni u Sarajevu, zbog postojanja osnova sumnje da su muškarcu nanijeli teške tjelesne povrede.

"O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj na licu mjesta su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. Lica lišena slobode su predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju opisanog krivičnog djela", saopćeno je iz MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije