Sarajevo: Amar Fazlić ranjen u nogu

Radiosarajevo.ba
Sarajevo: Amar Fazlić ranjen u nogu

 Amar Fazlić (24) iz Sarajeva teško je povrijeđen a pošto je sinoć nešto prije ponoći na Mihrivodama upucan u butinu. Kako saznajemo u sarajevskoj policiji, Fazlić je sinoć dovezen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu oko pola dvanaest. 

"Nakon zbrinjavanja ustrelne rane u predjelu butne kosti povrijeđeni je u stabilnom stanju te je smješten na Kliniku za ortopediju i traumatologiju", kazala je za Radiosarajevo.ba Biljana Jandrić, potrparol KCUS-a.

Posupajuće medicinsko osoblje odmah je policiju izvjestilo o slučaju nakon čega su pripadnici MUP-a KS-a izašli na teren te uhapsili tri osobe i to K.A., A.C. i A.B. zbog sumnje da su počinili krivično nanošenja teške tjelesne povrede.

Nakon ispitivanja privedenih policija  je saznala da se cijela drama odigrala u naselju Mihrivode. Pripadnici MUP-a KS-a odmah su izašli  na mjesto događaja te  na naznačenoj lokaciji pronašli tragove krvi. Policija i dalje radi na rasvjetljavanju cijelog slučaja.  

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije