Saobraćajna nesreća u ulici Safeta Hadžića: Pješakinja teško povrijeđena

Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u ulici Safeta Hadžića: Pješakinja teško povrijeđena
Foto: Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Pješakinja inicijala D.G. teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u ulici Safeta Hadžića u Sarajevu, saopćeno je iz MUP-a KS.

„U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede je zadobila pješak D.G., a povrijeđenoj je ljekarska pomoć ukazana na KUM UKC, odakle je upućena na Kliniku za anesteziju i reanimaciju, gdje je zadržana na daljem liječenju. O događaju je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, koji je izašao  na lice mjesta i rukovodio uviđajem su izvršili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo“, kazali su iz MUP-a.  

Saobraćaj na dijelu kolovoza ulice Safeta Hadžića je od momenta nastanka saobraćajne nezgode bio u potpunosti obustavljen i odvijao se alternativnim pravcima sve do 11.35 sati, kada je normalizovan. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije