Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Pijan i bez vozačke dozvole sletio sa puta

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Pijan i bez vozačke dozvole sletio sa puta
Foto: F. B. / Radiosarajevo.ba / Policija

U subotu, 5. oktobra 2024. godine u 23,30 sati na kolovozu ulice Muhameda ef. Pandže, područje općine Novo Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do skretanja van kolovoza putničkog motornog vozila Mercedes, kojim je prije sticanja prava na upravljanje i pod dejstvom alkohola upravljao J.Č., rođen 1992. godine, nastanjen u Vogošći, a potom udara u dva parkirana motorna vozila.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povrijeđenih osoba, dok je na vozilima nastupila materijalna šteta. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke.

Semir Efendić osvojio četvrti mandat: Značajan rezultat u skoro svim sarajevskim općinama

Semir Efendić osvojio četvrti mandat: Značajan rezultat u skoro svim sarajevskim općinama

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Ugrožavanje javnog saobraćaja (član 332. KZFBiH), dana 06. oktobra 2024. godine u 03,20 sati, 32-godišnjak je lišen slobode i predat u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije