Saobraćajna nesreća u I. Sarajevu: Povrijeđeno pet osoba

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u I. Sarajevu: Povrijeđeno pet osoba
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / MUP RS / Ilustracija

U saobraćajnoj nesreći u Istočnom Novom Sarajevu teško su povrijeđene dvije žene, od kojih je jedna zadobila povrede opasne po život, a tri osobe su lakše povrijeđene, rekla je portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović.

U nesreći, koja se dogodila sinoć u Ulici vojvode Radomira Putnika učestvovali su automobili Mercedes, kojim je upravljala osoba čiji su incijali B.B. i Renault, koji je vozio D.B, i oba vozača su lakše povrijeđena.

Žena čiji su inicijali E.K.B, koja je bila putnik u vozilu Renault, zadobila je povrede opasne po život, pomoć joj je ukazana u bolnici, a onda je prevezena u Klinički centar u Sarajevu.

Organizovan sjajan doček u Petoj osnovnoj školi Ilidža za zlatnog Ismaila Barlova

Organizovan sjajan doček u Petoj osnovnoj školi Ilidža za zlatnog Ismaila Barlova

Teško je povrijeđena i žena čiji su inicijali F.K, koja je bila putnik u Mercedesu, a lakše je povrijeđen suvozač u tom automobilu H.H.

Portparolka Vesna Stokanović je dodala da će protiv vozača B.B. biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje javnog saobraćaja, zato što je on skrivio nesreću.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije