Saobraćajna nesreća u centru Sarajeva: Automobil udario pješakinju

6
E. L.
Saobraćajna nesreća u centru Sarajeva: Automobil udario pješakinju
Foto: E. L. / Radiosarajevo.ba / Povrijeđena pješakinja u Titovoj ulici

U saobraćajnoj nesreći koja se u srijedu, 15. maja, dogodila u Titovoj ulici u Sarajevu, povrijeđena je  jedna osoba, potvrđeno je za portal Radiosarajevo.ba.
 
Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su nam potvrdili da se nesreća dogodila u 12:50 sati i da još čekaju informacije iz bolnice o zdravstvenom stanju povrijeđene ženske osobe.

"U Titovoj ulici u Sarajevu automobil je udario pješakinju. Tom prilikom pješakinja je zadobila tjelesne povrede. Prevezena je na KCUS, gdje joj se ukazuje ljekarska pomoć.

U ovom trenutku ne znamo stepen povreda pješakinje", kazali su Iz Operativnog centra MUP-a KS za portal Radiosarajevo.ba.

Kamala Harris: Amerikanci se trebaju usredotočiti na Bidenova postignuća, ne debatu

Kamala Harris: Amerikanci se trebaju usredotočiti na Bidenova postignuća, ne debatu

Novinar portala Radiosarajevo.ba bio je je mjestu nesreće, gdje je zabilježio da pripadnici MUP-a KS vrše uviđaj, ali i da se na kolovozu nalazi kišobran od povrijeđene osobe.

"Više informacija o okolnostima nesreće, kao i o stanju povrijeđenog pješaka bit će poznato nakon okončanja uviđajnih radnji", dodali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije