Saobraćajna nesreća u BiH: Vozač sa teškim povredama prevezen u bolnicu

0
Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća u BiH: Vozač sa teškim povredama prevezen u bolnicu
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / MUP KS (Ilustracija)

Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila na magistralnom putu Prijedor–Sanski Most u mjestu Rasavci, rečeno je u PU Prijedor.

Na mjestu nesreće obavljen je uviđaj, tom prilikom je utvrđeno da su u saobraćajnoj nesreći učestvovala dva vozila, piše Srpskainfo.

"Došlo je do sudara automobila Renault kojim je upravljao M. M. iz Oštre Luke i SsangYong Korando koji je vozio M.M. takođe iz Oštre Luke. Tom prilikom vozač Renaulta je zadobio teške povrede i prevezen je u UKC RS, gdje je zadržan na liječenju. Vozač drugog vozila je prošao sa lakšim povredama", rekli su u PU Prijedor.

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Portal Radiosarajevo.ba traži novinarke/novinare

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno ograničenja brzine kretanja.

"Imajući u vidu loše vremenske uslove i smanjenu vidljivost, apelujemo na vozače da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise", rekli su u policiji. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije