Saobraćajna nesreća na Alipašinom Polju: Pila sok, promašila cestu i udarila u stub

Radiosarajevo.ba
Saobraćajna nesreća na Alipašinom Polju: Pila sok, promašila cestu i udarila u stub
Facebook / Pila sok, promašila cestu i udarila u stub

U sarajevskom nsaleju Alipašino Polje, u 21.10 sati, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena vozačica Forda Ka

Svjedoci kažu da je vozačica tokom vožnje izgubila kontrolu nad vozilm, napustila kolovoz i udarila u rasvjetni stup i obližnje drvo pored ceste.

"Naša ekipa je bila na mjestu udesa gdje je napravila uviđaj. Vozačica je povrijeđena i prema prvim informacijama zadobila je lakše povrede", kazao je za Radiosarajevo.ba dežurni operativni u Ministarstvu unutrašnjih polova Kantona Sarajevo.

Prema izjavama do kojih smo došli, sa ženskom osobom u vozilu je bio i desetogodišnji dječak, koji, srećom, nije povrijeđen.

Zanimljivo je da je vozačica svjedocima koji su joj pritekli u pomoć, kazala da se sagnula tokom vožnje da uzme gazirani sok i da je u tom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u rasvjetni stub. 

"Plakala je kada je izašla iz vozila, uspjeli smo joj pomoći da se sabere. Tražila je da zovnemo Hitnu pomoć... Kada su stigli, pripadnici Hitne su je uspjeli smiriti da ne paniči", kazao je jedan od svjedoka ove nesreće. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije