Radnik iz BiH poginuo kod Dubrovnika

6
Radiosarajevo.ba
Radnik iz BiH poginuo kod Dubrovnika
/ Ilustracija

Četrdesetsedmogodišnji radnik, državljanin Bosne i Hercegovine, poginuo je u nesreći na gradilištu u naselju Orašac na dubrovačkom području, saopćila je Dubrovačko-neretvanska policijska uprava.

Do nesreće je došlo u utorak na gradilištu kuće u Orašcu. Tokom izvođenja građevinskih radova 48-godišnji državljanin BiH pao je i od zadobivenih povreda umro na mjestu događaja.

Uviđaj su zajednički obavili zamjenik Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku, policijski službenici i inspektor zaštite na radu, koji će provesti daljnje mjere iz svoje nadležnosti, prenosi Hina.

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Ustavni sud donio odluku: Hoće li SNSD-u biti oduzet mandat četvrtog delegata u Domu naroda BiH?

Tijelo smrtno stradalog radnika prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice, gdje će se obaviti pregled i obdukcija, saopćeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

Prema potvrđenoj informaciji portala TrebinjeLive.info, smrtno je stradao Trebinjac R.Z. (1974.), koji je pao sa skele visine oko pet metara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Najnovije