Pronađeno tijelo mladića ispred zgrade: Sumnja se na samoubistvo

E. H.
Pronađeno tijelo mladića ispred zgrade: Sumnja se na samoubistvo
Arhiv / Ilustracija
Drugi put u dvije sedmice tragična smrt mladih ljudi u Travniku potresla je stanovnike ovog grada u Srednjobosanskom kantonu.

Nakon što je u utorak iznenadno preminula jedna radnica travničke fabrike konfekcije, sinoć oko 19.40 sati policijskim službenicima Ministarstva za unutrašnje poslove Srednjobosanskog kantona prijavljeno je da se u centralnoj gradskoj ulici nalazi tijelo nepoznate muške osobe.

Ove informacije za Radiosarajevo.ba potvrdio je Rusmir Prohan, glasnogovornik MUP-a SBK-a, koji je dodao i da su vrlo brzo policijski službenici izašli na mjesto na kojem se nalazilo tijelo 20-godišnjeg V. B. iz Travnika, koji je u tim trenucima još uvijek davao znake života. Uskoro je pozvana i hitna pomoć koja je tijelo mladića prevezla do bolnice, ali, nažalost, on je preminuo na putu do bolnice.

Policijski službenici su u međuvremenu obavili uviđaj, a kako su pokazali preliminarni rezultati istrage, najvjerovatnije je riječ o samoubistvu.

Kako se nezvanično doznaje riječ je o Travničaninu Vedadu Baltiću, koji je samo nekoliko sati ranije indirektnim porukama najavio ovaj tragičan čin, ali će nakon današnje obdukcije i istrage biti poznato više detalja ovog slučaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije