Pronađeno tijelo majke koja se sumnjiči da je ubila kćerku u Tuzli

1
Radiosarajevo.ba
Pronađeno tijelo majke koja se sumnjiči da je ubila kćerku u Tuzli
Foto: Tuzlanski.ba / S mjesta zločina

Policijski službenici Jedinice policije za specijalnu podršku i istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona (MUP TK) jutros su, 8. oktobra, pronašli tijelo žene koja je osumnjičena da je ubila svoju 31-godišnju kćerku u naselju Tušanj u Tuzli.

Kako je za portal Radiosarajevo.ba izjavila Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, tijelo je pronađeno jutros, na području šume iznad kuće u naselju Rovine, grad Tuzla.

"Pretpostavlja se da se radi o ženi koja se dovodi u vezu sa događajem od 7. oktobra, kada je u porodičnoj kući u Tuzli pronađeno tijelo njene kćerke", govori Sprečić.

NLB Grupa donira milion eura za ublažavanje posljedica razornih poplava u BiH

NLB Grupa donira milion eura za ublažavanje posljedica razornih poplava u BiH

Dodaje kako je u toku rad na identifikaciji pronađenog tijela u saradnji sa postupajućim tužiocem koji se zajedno sa policijskim službenicima nalazi na mjestu događaja. "Policijski službenici Uprave policije MUP TK - Sektora kriminalističke policije poduzimaju daljnje radnje po uputama postupajućeg kantonalnog tužioca", zaključila je.

Nezvanično se doznaje kako je žena počinila samoubistvo, a na mjestu zločina ostavljena su i dva oproštajna pisma. Policija je, također se doznaje nezvanično, na mjestu događaja pronašla i tupi predmet za koji se pretpostavlja da je predmet s kojim je počinjeno ubistvo. 

Kako smo već pisali, Policijskoj stanici Centar u Tuzli u ponedjeljak, 7. oktobra sat poslije ponoći prijavljeno je da je u porodičnoj kući u naselju Tušanj pronađeno tijelo ženske osobe. Policajce je nazvao otac, rođen 1960. godine, koji je pronašao mrtvu kćerku, rođena 1993. godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije