Tragedija u BiH: Pronađeno tijelo 44-godišnjakinje

0
Radiosarajevo.ba
Tragedija u BiH: Pronađeno tijelo 44-godišnjakinje
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona još istražuju slučaj koji se sinoć oko 19 sati dogodio u naselju Varoš u blizini Gračanice, gdje su policijski službenici zatekli tijelo 44-godišnje ženske osobe.

Oko tijela bio je i veći broj osoba od kojih smo mnogi plakali, a čuli su se i jecaji zbog tragedije koja je zadesila ovo naselje u blizini Gračanice. 

Pored tijela je pronađeno i vatreno oružje, tako da inspektori MUP TK još rade na slučaju da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu.

"Na mjesto događaja izašla je i Služba hitne medicinske pomoći. Dežurni ljekar je konstatovao smrt ženske osobe. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva TK. Sve daljnje mjere i radnje poduzimaju službenici Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a TK", potvrdila je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK, za portal Radiosarajevo.ba.

Ona je podvukla da se još ne zna da li je riječ o ubistvu ili samoubistvu.

"Čim dobijemo prve informacije, javnost će biti blagovremeno informirana", dodala je Kapidžić za naš portal.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije