U Vrbasu pronađena tijela tragično stradalih mladića

J. Ć.
U Vrbasu pronađena tijela tragično stradalih mladića
FUCZ / Ilustracija
Mladići koji su nestali 21. maja u saobraćajnoj nesreći na magistralnoj cesti M-16, na području općine Jajce, kada je njihov automobil sletio u rijeku Vrbas, pronađeni su danas u poslijepodnevnim satima.

"Vidljivost je u rijeci Vrbas jutros bila mnogo bolja te uz pomoć brojnih ekipa, tijela nestalih mladića za kojim se tragalo danima su nađena i izvučena", rekla je Majda Kovač, glasnogovornica Federalne uprave civilne zaštite.

Danas je organizirana proširena potraga, kako je kazala Kovač, u kojoj su osim pripadnika ronilačkih timova za spašavanje na vodi i pod vodom Federalne uprave civilne zaštite bili uključeni pored jedinica MUP-a ZDK-a i Specijalna antiteroristička jedinica MUP-a RS-a s ronilačkom ekipom, Federalni MUP, te ronilački klub Neretva iz Mostara.

Podsjećamo, nakon nesreće koja se dogodila u nedjelju, 21. maja, automobil je izvučen iz rijeke, a u njemu se nalazilo tijelo muškarca, dok se za dvojicom tragalo...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije