Pretresi u Doboju: Policija oduzela drogu - muškarac uhapšen

0
Radiosarajevo.ba
Pretresi u Doboju: Policija oduzela drogu - muškarac uhapšen
Foto: PU Doboj / Droga

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo jučer, 28.juna, su uhapsili J.A iz Lukavca od koga su oduzeli određenu količinu narkotika, rečeno je u PU Doboj.

Kontrolom automobila utvrđeno je da vozilom upravlja J.A. iz Lukavca, koja je odbio da se podvrgne testu na prisustvo opojnih droga u organizmu, zbog čega je sankcionisan u skladu sa odredbama Zakona o osnovama sigurnosti saobraćaja na putevima u BiH.

"Sa njim u vozilu su se nalazili T.S. i A.M. takođe iz Lukavca, kojima je J.A. dao na konzumiranje opojnu drogu. Na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj osumnjičeni su pretreseni kao i navedeni automobil prilikom čega je pronađeno i oduzeto: jedna vrećica u kojoj se nalazila ukupne 72,1 grama spida, vrećica u kojoj se nalazila marihuana ukupne mase 13,2 grama, plastična kartica sa tragovima bijele praškaste materije, šest providnih vrećica i jedna novčanica sa tragovima bijele praškaste materije", istakli su u PU Doboj.

Izraelska policija pretresla urede Al Jazeere i zaplijenila im opremu

Izraelska policija pretresla urede Al Jazeere i zaplijenila im opremu

Po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv J.A. Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biće dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima, prenosi srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije