Pretresi u Doboju i Tesliću: Zaplijenjeni spid i marihuana

0
Radiosarajevo.ba
Pretresi u Doboju i Tesliću: Zaplijenjeni spid i marihuana
Foto: PU Doboj / Oduzeta droga

Pripadnici Policijske uprave Doboj su u utorak, 17. oktobra, kod N. B. iz Doboja i M. Dž. i A. V. iz Teslića pronašli drogu.

Iz PU Doboj su saopćili da su na osnovu naredbe Osnovnog suda u Doboju izvršili pretres N. B. iz Doboja, kao i pretres lokacija koje koristi osumnjičeni.

Prilikom pretresa je pronađena i oduzeta kutija sa spidom težine 78,6 grama, dva paketića spida težine 1,6 grama, ostaci pet ručno spravljenih cigareta džoint težine od 1,8 grama, jedna metalna drobilica, dva mobitela i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje droge.

Za nekoliko sati vanredno zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a: Obratit će se Schmidt i Cvijanović

Za nekoliko sati vanredno zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a: Obratit će se Schmidt i Cvijanović

Iz policije navode da su isti dan na osnovu naredbe Osnovnog suda u Tesliću izvršili pretres lokacija i vozila koje koriste M. Dž. i A. V. iz Teslić, kao i pretres osumnjičenih.

Prilikom pretresa je pronađeno i oduzet spid težine od 41,6 grama, četiri vrećice marihuane težine 34,6 grama, dvije digitalne vage i drugi predmeti koji su namijenjeni za konzumiranje i pakovanje droge.

"Okružnom javnom tužilaštvu Doboj bit će dostavljen izvještaj o izvršenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga protiv M. Dž. sa područja Teslića i izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga protiv N. B. iz Doboja", saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije