Pretres u Tuzli: Policajci zatekli dilere sa drogom u kući

0
Radiosarajevo.ba
Pretres u Tuzli: Policajci zatekli dilere sa drogom u kući
Foto: MUP TK / Zaplijenjena droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, Sektor kriminalističke policije - Odsjek za borbu protiv zloupotrebe opojnih droga pronašao je značajnu količinu drogu i uhapsio dvije osobe.

Postupajući po naredbi Općinskog suda u Tuzli, policajci su pretresli kuće i pomoćne objekte na području Tuzle koju koristi H. P. (26), kao i osobe zatečene u kući.

Prilikom pretresa pronađeno je sedam pakovanja različite veličine sa sadržajem bijele materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu, digitalna vaga za precizno mjerenje, četiri mobitela i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kasnijem postupku.

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

Cvjetna čarolija u Turskoj: Pogledajte bajkovite prizore

O slučaju je upoznat dežurni kantonalni tužilac, a H. P. te E. B. (29) iz Tuzle su uhapšeni i privedeni u službene prostorije radi kriminalističke obrade, nakon koje će u zakonskom roku uz izvještaj biti predati Kantonalnom tužilaštvu Tuzlanskog kantona na dalje postupanje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije