Prepoznajete li ove lopove: Pogledajte kako kradu u Sarajevu

1
Radiosarajevo.ba
Prepoznajete li ove lopove: Pogledajte kako kradu u Sarajevu
Print Screen / Cijeli slučaj snimljen

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak krađe u jednoj prodavnici u SCC-u. Naime, kako piše Mirvad Zenuni koji je video i objavio, u Sarajevu već neko vrijeme ista ekipa ljudi krade do prodavnicama. 

Njihove mete su, uglavnom, prodavnice suplemenata. Radi se o crvenokosoj djevojci, crnoj djevojci i proćelavom muškarcu. U prvoj krađi 7. juna, koja je snimljena na kamerama koje su postavljene u radnji, djevojka krade u očiglednoj saradnji sa muškarcem. Druga krađa, koja je zabilježena 11. juna, u istoj poslovnici, dolazi s djevojkom, što dovoljno govori o drskosti kradljivice.

"Prije nekoliko dana su bili u našoj radnji i ukrali su amino kiseline, a danas  je crvenokosa djevojka ukrala „C4 preworkout“ sa police ali ju je radnik primjetio te je zahvaljujuči pravovremenoj reakciji ista uhvaćena od strane zaštitara u drugoj prodavnici u SCC centru, dok su druga djevojka i muškarac pobjegli. Obratite pažnju na snimak, probajte ih prepoznati ako vam se pojave u radnji, znajte da su lopovi i da će nešto ukrasti", poručio je Zenuni u opisu videa. 

Istakao je kako će video dostaviti Tužilaštvu. O ovom događaju kontaktirali smo i sarajevsku policiju, kako su nam kazali o ovom slučaju će blagovremeno dostaviti informacije.

U nastavku pogledajte video. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije