Prepoznajete li ove pljačkaše stanova? Sarajevska policija traga za njima

11
Radiosarajevo.ba
Prepoznajete li ove pljačkaše stanova? Sarajevska policija traga za njima
Foto: Radiosarajevo.ba / Prepoznajete li ove pljaškaše stanova?

Sarajevska policija traga za dvoje osobe, koje su, prema saznanjima portala Radiosarajevo.ba, izvršile razbojništvo u ulici Branilaca Sarajeva na broju 11.

U petak ujutro, 8. januara, u 5.35 sati, dvije osobe su izvršile razbojništvo u jednom od stanova u ulici koja se nalazi u Općini Centar.

Na početku snimke, koji je u posjedu našeg portala, vidi se muškarac koji je došao do stana te bezuspješno pokušava onesposobiti nadzornu kameru.

Uskoro mu se pridružuje druga osoba, za koju se pretpostavlja da je žensko, i koja mu pomaže u obijanju brave i ulaska u stan.

Naš portal kontaktirao je Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS), iz kojeg su nam potvrdili da se pljačka dogodila i da se traga za počiniteljima

"Policija je nakon prijave vlasnika izašla na mjesto i napravila fotografije. S ovim krivičnom djelom razbojništva, upoznat je dežurni tužilac. Pripadnici MUP-a KS rade na rasvjetljavanju ovog kriminala", kazao je Mirza Hadžiabdić, iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a KS, za Radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (11)

/ Povezano

/ Najnovije