BiH / Poznati detalji tragične nesreće u kojoj su smrtno stradala tri mladića

06. 07. 2019. u 13:32:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 156

Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović (25), sva trojica iz opštine Laktaši, poginuli su noćas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u mjestu Kukulje kod Srpca, saznaje Srpskainfo.

Nesreća se dogodila noćas oko 3.30 kada je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa puta.

Tragedija na bh. cesti: Poginula tri mladića

Nezvanično, mladići su išli iz smjera Srpca gdje su bili u noćnom izlasku.

Jedan od mještana koji živi blizu ispričao je za Srpskainfo da ga je probudio strahovito jak udar zbog čega je mislio da je udario grom u blizini njegove kuće.

"Odmah sam se obukao i istračao iz kuće. Kada sam došao vidio sam automobil u odvodnom kanalu pored puta. Bio je potpuno uništen, nismo mogli da prepoznamo o kojem autu se radi. Prišao sam odmah, unutra su bila tri mladića i nisu davali znakove života", kazao je ovaj mještanin.

Strahovit udar probudio je sve, pa su se okupili i komšije i prolaznici i pokušavali da pomognu. Odmah su zvali vatragsce, hitnu pomoć i policiju. Ekipa Hitne pomoći na licu mjesta mogla je samo da konstatuje smrt mladića.

Ranko Karapetrović, načelnik opštine Laktašti, rekao je za Srpskainfo da je pored mjesta nesreće naišao oko pet sati jer je krenuo na pecanje.

"Prizor je bio stravičan, automobil je izgledao kao gomila gvožđa", rekao je on.

Zbog ove tragedije otkazane su sve planirane manifestacije u Lakaštima, a na dan sahrane mladića biće proglašen dan žalosti.

NEMA KOMENTARA