Poznati detalji gdje je pronađen dječak iz Bratunca

Fena
Poznati detalji gdje je pronađen dječak iz Bratunca
Foto: N.N. / Dječak inicijala M.M.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, u saradnji s pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, pronašli su petnaestogodišnjaka M. M. iz Bratunca, učenika devetog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić”, čiji je nestanak jučer prijavljen Policijskoj stanici Bratunac.

Pronađen učenik devetog razreda za kojim se tragalo tri dana

Nakon zaprimljene prijave o nastanku maloljetnika, koji se 28.maja, u večernjim satima, udaljio od kuće u mjestu Orlica, u općini Bratunac, policija je započela intenzivnu potragu te došla do saznanja da se nalazi na području Srbije.

U Bratuncu nestao učenik devetog razreda Osnovne škole "Vuk Karadžić” 

Daljim aktivnostima koje su realizovane u saradnji s pripadnicima MUP-a Srbije nestali učenik devetog razreda je pronađen i predat roditeljima.

Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentiranju ovog događaja, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako smo već ranije pisali, dječak je u utorak navečer biciklom otišao od kuće i od tada mu se gubio svaki trag. Dječak se nakon potrage za njim vratio kući. Kako javlja RTRS, od kuće je otišao zbog porodičnih nesuglasica. 

Za dječakom se tragalo tri dana.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije