Poznat je identitet mladića stradalog u Sarajevu (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Poznat je identitet mladića stradalog u Sarajevu (VIDEO)

Sarajevska policija večeras je oko 20.15 sati dobila dojavu sa se u naselju Otoka, u ulici Bulevar Meše Selimovića, dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je vozač izgubio kontrolu nad vozilom i udario u stub. Automobil je od siline udara završio na tramvajskim šinama. 

Saobraćajna nesreća na Otoci: Povrijeđene dvije osobe (FOTO)

Saobraćajna nesreća na Otoci: Ima povrijeđenih

Tragedija na Otoci: U saobraćajnoj nesreći poginula jedna osoba, druga povrijeđena (FOTO) 

Dramatični snimci s mjesta nesreće: Mladić poginuo u udesu u Sarajevu (VIDEO)

U vozilu su bile dvije osobe, jedna je prevezena na Kliniku urgentne medicine Univerzitetskog kliničkog centra u Sarajevu, a drugu su vatrogasci izvukli iz vozila. Mladić Vedran Klačar iz Sarajeva smrtno je stradao.

"Nažalost, lice inicijala K.V. (1988) je na Kliniku urgentne medicine dovezeno oko 20.45 bez znakova života. Liječnici su ga pokušali reanimirati, no bez uspjeha", kazala nam je Muamera Šehić, glasnogovornica UKCS-a.

Drugo lice Dž.E. je prevezeno u J.U. Opću bolnicu Prim. Dr. Abdulah Nakaš Sarajevo.

Kako su nam kazali iz ove bolnice, mladić je trenutno u stabilan, no ima teške tjelesne povrede. Sutra će biti poznato više informacija o njegovom zdravstvenom stanju.

Kako su nam kazali iz Operativnog centra MUP-a KS, uviđaj je završen, a vozilo je sklonjeno sa šina. Saobraćaj je normaliziran.

Pogledajte video s mjesta nesreće. Upozoravamo vas da su snimci uznemirujućeg sadržaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije