Poznat identitet osumnjičenog za ubistvo koje se dogodilo u Banjoj Luci

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet osumnjičenog za ubistvo koje se dogodilo u Banjoj Luci
Foto: Srpskainfo / Ubistvo u Banjoj Luci

Banjalučka policija uhapsila je A.B. (1991.) iz tog grada, zbog sumnje da je pedesetdvogodišnjaku nanio povrede usljed kojih je preminuo, potvrđeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Ubistvo u Banjoj Luci: Nakon svađe mladić upucao sugrađanina na kućnom pragu

Nezvanično, uhapšen je Aleksandar Bubnjević zbog nanesenih smrtonosnih povreda Miroslavu Tatiću.

kako piše Srpskainfo, motiv ubistva je svađa oko djevojke dvojice mladića u koju se umiješao otac i na kraju ni kriv ni dužan ubijen.

Ubistvo se dogodilo kasno sinoć, oko 23.30 sati, u banjalučkom naselju Lazarevo, a izvršilac je uhapšen u centru grada, oko 00.25 sati.

"Policijski službenici preduzimaju potrebne mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela ubistvo, a u toku je vršenje uviđaja i izuzimanje tragova i predmeta koji će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku", navodi se u saopćenju.

Na mjestu ubistva je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, a sve dalje mjere i radnje prema uhapšenom preduzimat će se po njegovoj instrukciji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije