Poznat identitet muškarca koji je sinoć ubijen u Sarajevu

Radiosarajevo.ba
Poznat identitet muškarca koji je sinoć ubijen u Sarajevu
Radiosarajevo.ba / Ilustracija
Sarajevska policija jutros je objavila kako je sinoć, oko 22 sata, u ulici Džamijska (općina Novo Sarajevo) do smrti pretučena muška osoba, rođena 1966. godine u Rijeci, a nastanjena u Sarajevu.

Kako se nezvanično doznaje, radi se o Mladenu Ambrožiću.

Informacija iz sarajevske policije glasi da su „tri nepoznata lica napala i pretukla jednu osobu“: „Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici su zatekli tragove krvi i oštećeno putničko motorno vozilo marke "VW Golf 5". Pomenutog dana u 22.45 sati, dispečeri Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo obavijestili su II PU da se u stanu, ulica Džamijska, općina Novo Sarajevo, nalazi povrijeđena osoba s povredama glave i leđa.

Ljekari su u 00.05 sati konstatirali smrt lica A.M., rođen 1966. godine u Rijeci, nastanjen u Sarajevu.“

Ambrožić je bh. javnosti poznat iz događaja od 4. oktobra prošle godine, kada su ga nakon gradskog derbija, kao jednog od navijača pripadnici MUP-a KS-a predali zaštitarima koji su radili na osiguranju utakmice nakon čega je on brutalno pretučen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije