Nakon nesreće u Kalinoviku: Poznat identitet stradalog

0
Radiosarajevo.ba
Nakon nesreće u Kalinoviku: Poznat identitet stradalog
Foto: GSS Bijeljina / Strašna nesreća u BiH

Tijelo Beograđanina čiji su inicijali N. M. pronađeno je na gradilištu Hidroelektrane "Ulog" kod Kalinovika, nedaleko od oštećenog vozila "Dacija Duster".

Policijskoj stanici Kalinovik jučer je oko 14:00 sati prijavljeno da je na gradilištu Hidroelektrane "Ulog" pronađeno oštećeno vozilo marke "Dačija daster", a policija je izlaskom na mjesto zatekla i tijelo N. M. iz Beograda.

Na mjesto događaja je, osim patrole, izašao i doktor Doma zdravlja, kao i pripadnici spasilačkog društva "Wolf" koji su zbog nepristupačnosti terena angažovani na izvlačenju tijela.

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Šta se dešava na ulicama Sarajeva? Policajci sa psom izazvali znatiželju građana

Izvršen je uviđaj, tijelo je prevezeno u mrtvačnicu u Univerzitetsku bolnicu Foča, a obdukcija će biti izvršena sutra po naredbi Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Dalji rad na rasvetljavanju navedenog događaja je u toku, navodi se u saopštenju fočanske policije.

Dežurni tužilac nadležnog tužilaštva naložio je da policijski službenici preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju navedenog događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije