Povrijeđene četiri osobe u sudaru kamiona i tri automobila u mjestu Bjelave

Radiosarajevo.ba
Povrijeđene četiri osobe u sudaru kamiona i tri automobila u mjestu Bjelave
Arhiv / Ilustracija / (Na slici nije prikazan događaj iz teksta)
Četiri osobe su povrijeđene prilikom sudara kamiona i tri automobila na magistralnom putu M-1.8 u mjestu Bjelave, općina Srebrenik.

Kako je saopćeno iz MUP-a TK-a, sudarili su se kamion Mercedes Actros kojim je upravljao O. H. rođen 1995. godine iz Stanić Rijeke, te vozila Pasat kojim je upravljao S. O. rođen 1969. godine iz Živinica, Audi kojim je upravljao S. S. rođen 1983. godine iz Srebrenika i Peugeot kojim je upravljao E. H. rođen 1998. godine iz Srebrenika.

"Zbog zadobijenih povreda ljekarsku pomoć na UKC Tuzla zatražili su vozač E. H. i suvozač iz Peugea M. H. rođena 1998. godine, za čije se povrede ljekari nisu izjasnili a iste su zadržali na odjeljejnju Hirurgije. Za S. O. na odjeljenju Hirurgije konstatovane sulakše tjelesne povrede, dok su na odjeljenju Ortopedije kod S. S. konstatovane lakše tjelesne povred a isti su pušteni kući. ", rečeno je.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a TK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije