Potresne riječi majke tinejdžera koji je nakon tri dana potrage pronađen mrtav

0
Radiosarajevo.ba
Potresne riječi majke tinejdžera koji je nakon tri dana potrage pronađen mrtav
Foto: Privatni album / Za tinejdžerom se tragalo tri dana

Mladić Mirko R. (18) iz Negotina, čiji je nestanak porodica prijavila u ponedeljak 24. maja, pronađen je ispod Glogovačkog mosta kod magistralnog puta Zaječar-Negotin. Nažalost, potraga za njim je imala tragičan ishod.

Da se radi o nestalom mladiću potvrdila je njegova majka Sanja, koja je nakon užasnih vijesti za srbijanski Blic smogla snage da kaže da joj je teško i da ne može da priča o uzrocima, niti nestanku svog sina.

“Zakasnili smo i nismo uspjeli da spriječimo njegovu smrt. Sve ostalo je sada nebitno. Shvatite da mi je, kao majci, preteško i da ne mogu da pričam ni o uzrocima ni o njegovom nestanku. Situacija je specifična, a sudbine su ljudske različite”, kazala je majka preminulog mladića.

Dodala je i da je policija odradila svoj dio posla kako treba.

Podsjetimo, za mladićem se tragalo nekoliko dana, a onda je tijelo tinejdžera jučer ujutro slučajno ugledao mještanin i odmah je prijavio policiji.

Prema prvim rezultatima istrage smrt mladića je nastupila prilikom pada sa velike visine. Naložena je istraga i radit će se obdukcija po nalogu Višeg tužilaštva u Zaječaru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije