Potraga za nestalim muškarcem iz Prijedora okončana tragično

Radiosarajevo.ba
Potraga za nestalim muškarcem iz Prijedora okončana tragično
Potraga za R.S. koji je nestao u nedjelju, okončana je pronalaskom njegovog beživotnog tijela.

"Prijedorskoj policiji je oko 16.35 prijavljeno da je na lokalnom makadamskom putu prema Briševu pronađeno beživotno tijelo. Uviđajem je utvrđeno da se radi o licu R.S. (1970) iz Ljubije čiji nestanak je policiji prijavljen u ponedjeljak. Takođe je utvrđeno da je počinio samoubistvo pucanjem iz vatrenog oružja, pištolja", potvrdila je Zvezdana Alendarević, glasnogovornicaa PU Prijedor.

Uviđaj su obavili policijski službenici sektora kriminalističke policije PU Prijedor.

Kako nezvanično saznaje Prijedor danas,  pokraj nastradalog pronađeno je oproštajno pismo.

Podsjećamo, nestanak lica R.S. (1970) iz Ljubije prijavljen je u ponedjeljak ujutro nakon što se pomenuto lice dan prije udaljilo od porodične kuće nakon čega se nije vratilo.

EuroBlic je nezvanično objavio da se radi o Ranku Sučeviću (47) koji je otišao od kuće u nedjelju i rekao ženi, s kojom ima dvoje djece, da ga ne traže i da se neće vratiti.

Isti izvor je prenio informaciju da je Sučević nedavno zapalio i svoj automobil s kojim su izgorjeli i svi lični dokumenti koji su bili u njemu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije