Potraga za nestalim dječakom: Građani, pregledajte sve objekte u vašoj blizini!

Fena
Potraga za nestalim dječakom: Građani, pregledajte sve objekte u vašoj blizini!
CJB Bijeljina / Nestali dječak
Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina pozvali su građane da na području općine Lopare i susjednih općina pogledaju svoje stacionarne objekte u kojima bi 10-godišnji dječak, koji boluje od autizma, mogao da se sakrije.

Od ranih jutarnjih sati trajala je pretraga terena na potezu Lipovice i Labudske na području općine Lopare, a u cilju pronalaska Konstatina Stijepića, čiji je nestanak prijavljen Policijskoj stanici Lopare 7.marta 2017. godine.

U pretresu terena učestvovalo je preko 150 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, te pripadnici Republičke uprave civilne zaštite, Federalne uprave civilne zaštite, Civilne zaštite Brčko Distrikta, Vatrogasne jedinice Lopare, Lovačkog društva Lopare te veći broj mještana susednih sela i općina.

Iz Centra javne bezbjednosti Bijeljina još jednom pozivaju građane da ukoliko imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se dijjete što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona „122“.

Dječak, koji boluje od autizma, nestao je između naselja Lipovica i Labucke, nedaleko od porodične kuće. Na sebi je imao donji deo trenerke sive boje, sivu jaknu i zelene gumene čizmice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije