Policija uhapsila osobe koje su ciglom pretukle mladića

Fena
Policija uhapsila osobe koje su ciglom pretukle mladića
Banjalučka policija uhapsila je dvije osobe, koje su 23. septembra nanijele teške povrede dvadesetogodišnjem N.Š. iz Čajniča.

Slobode su lišeni M.M. (1992.) i N.M. (1979.) obojica iz Banje Luke, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Banja Luka.

Nezvanično, radi se o Milanu Maliću i Nebojši Mikiću, koji su tokom tuče 23. septembra oko 04.20 sati koristili i cigle, kojima su udarali N.Š. u glavu te mu polomili i kosti lica.

Pojedini mediji ranije su objavili da je napadnuti mladić, navodno, s devojkom išao kući iz izlaska u noćni provod, kada je naišla grupa mladića, nakon čega je došlo do kraćeg koškanja i napada.

Dvadesetogodišnjaku su nanijeli teške tjelesne povrede zbog kojih je hospitalizovan u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. 

Iz policije navode da je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka naredio da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih u redovnoj proceduri dostavi izvještaj za krivično djelo teška tjelesna povreda. 

Utvrđuje se da li se i druge osobe mogu dovesti u vezu s izvršenjem ovog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije