CJB Prijedor / Policija uhapsila lovca: Ranio maloljetnu osobu i njenog oca

26. 12. 2017. u 20:00:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 21

Dvadesetjednogodišnji M. L. iz Kozarske Dubice uhapšen je nakon što je tokom lova u mjestu Mlinarice ranio maloljetnu osobu i četrdesetdvogodišnjeg Đ.O. koji su zbog zadobijenih povreda zbrinuti u Opštu bolnicu Gradiška, odnosno UKC RS Banja Luka.

Kako je saopćeno iz CJB Prijedor, radeći na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ranjavanja i pronalaska lica koje je upotrijebilo vatreno oružje, policijski službenici Policijske uprave Prijedor, utvrdili su da je navedenog dana, tokom lovnog dana, lice M.L. (1996) iz Kozarske Dubice, upotrijebilo lovačko vatreno oružje, kom prilikom je došlo do ranjavanja ovih osoba.

Osoba M.L. je lišena slobode te je nad istim izvršena kriminalistička obrada zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“.

Uz saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta izvršen je uviđaj, a policijski službenici preduzimaju sve mjere i radnje na pribavljanju dokaza i kompletiranju predmeta za krivično djelo „Izazivanje opšte opasnosti“, za koje će protiv lica M.L., Okružnom javnom tužilaštvu, biti dostavljen izvještaj.

 

NEMA KOMENTARA