Policija u Bihaću zaplijenila 1,5 kilograma kokaina: Oduzet i jedan automobil

Radiosarajevo.ba
Policija u Bihaću zaplijenila 1,5 kilograma kokaina: Oduzet i jedan automobil
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Ilustracija

MUP USK uhapsio je Sanela Hadžića koji se dovodi u vezu sa trgovinom narkoticima.

U akciji koja je pripremana duže vrijeme pronađeno je i zaplijenjeno oko 1,5 kilogram kokaina čija se ulična vrijednost procijenjuje na blizu 150.000 KM.

Akcija je sprovedena po nalogu Tužilaštva USK, a službenici Ministarstva unutrašnjih poslova su prilikom pretresa objekta u naselju Lahovo zaplijenili drogu. Oduzet je i automobil Porsche.

Human i lijep gest Bišćanina: 10.000 KM za liječenje sugrađanina

Danas se očekuje da osumnjičeni bude predat u nadležnost Kantonalnog tužilaštva sa izvještajem o počinjenju krivičnog djela, a zatim se očekuje prijedlog za određivanje pritvora o kojem će odlučiti Kantonalni sud. Hadžić je, inače, na društvenim mrežama objavio skandalozan video kako se drogira, nakon čega je i uhapšen.

O Sanelu Hadžiću bh. javnost je čula prvi put u martu ove godine kada je jednom bihaćkom bračnom paru ponudio bezuvjetnu finansijsku pomoć od 10.000 KM. Ovaj je par godinama pokušavao da dobije bebu, pa je zbog neophodne operacije odlučio da notarski da pola kuće onom ko im pozajmi 5000 eura. Hadžić se javio i ponudio im 10.000 KM kao poklon, ali je ovaj bračni par na kraju odustao od pozajmice zbog negativnog publiciteta.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije