Policija traga za nestalom staricom i treba vašu pomoć

Radiosarajevo.ba
Policija traga za nestalom staricom i treba vašu pomoć
Foto: PU Gradiška / Soka Tintor

Policijska uprava Gradiška poziva građane da, ukoliko primijete lice sa fotografije, ili imaju bilo kakvih korisnih saznanja kako bi se lice što prije pronašlo, informacije prijave lično najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122.

Naime, Policijskoj upravi Gradiška je jučer, 30. septembra 2019. godine oko 9 sati, prijavljen je nestanak lica sa fotografije - Soke Tintor, koja se 29. septembra 2019. godine oko 18 sati udaljila u nepoznatom pravcu iz Doma za njegu starih lica u Gradiški.

Prema izjavi članova porodice, visoka je oko 168 cm, težine oko 75 kg, smeđe kose, a pri odlasku iz doma na sebi je imala crni džemper, crne pantalone, crne papuče. Od specifičnih detalja na ušima je nosila zlatne minđuše u obliku alki.

Nakon zaprimanja prijave o nestanku, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, u skladu sa Uputstvom o potražnoj djelatnosti, preduzimaju sve potrebne mjere i radnje i neophodne provjere kako bi se lice što prije pronašlo, saopćeno je iz PU Gradiška.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije