Policija se oglasila: Privedena osoba koja je jučer palicom napala vozača

1
Radiosarajevo.ba
Policija se oglasila: Privedena osoba koja je jučer palicom napala vozača
Foto: Prtscr / Youtube / Napad u Lukavcu

Policija je objavila da je uhapšena osoba koja je u srijedu, 2. septembra, u Lukavcu napala vozača.

"U srijedu, 2. oktobra, oko 12:45 sati PS Lukavac obratio se E.H. iz Lukavca i prijavio NN lice koje ga je oko 11:00 sati, dok je isti vozio minibus, u mjestu Modrac, grad Lukavac, presrelo sa putničkim motornim vozilom "VW Golf", nakon čega je izašao iz vozila te mu, nakon verbalne prepirke, zadao udarac tupim predmetom, nakon čega je oštetio vjetrobransko staklo na minibusu.

Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Lukavac i Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Lukavac, koji su identifikovali navedenog vozača i utvrdili da se radi o A.H., rođen 1987. godine iz Lukavca.

Sutra je otvaranje 64. festivala MESS: Teatar je jedno od najvažnijih sredstava otpora

Sutra je otvaranje 64. festivala MESS: Teatar je jedno od najvažnijih sredstava otpora

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo Nasilničko ponašanje A.H. je istog dana oduzeta slobda, te je priveden u službene prostorije radi kriminalističke obrade.

O navedenom događaju upoznat je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, koji je naložio da se A.H. uz Izvještaj preda Tužilaštvu TK-a na dalje postupanje", objavili su iz MUP-a TK.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije