Policija objavila detalje sinoćnje nesreće u Sarajevu

0
Radiosarajevo.ba
Policija objavila detalje sinoćnje nesreće u Sarajevu
Foto: Crna hronika / Saobraćajna nesreća na Otoci

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo oglasilo se nakon sinoćnje saobraćajne nesreće na Otoci.

"Dana 30. juna u 23:30 sati na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda.

Tom prilikom došlo je do sudara putničkog motornog vozila marke 'Audi A4', reg oznaka A92-T-921, kojim je upravljao vozač A. P., rođen 2000. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i putničkog motornog vozila marke 'BMW', reg. oznaka M74-O-071, kojim je upravljao vozač V. M., rođen 1988. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Ovo su snimci koje je učesnik stravičnog udesa u Sarajevu objavljivao na Tik Toku

Ovo su snimci koje je učesnik stravičnog udesa u Sarajevu objavljivao na Tik Toku

Nakon sudara došlo je do skretanja van kolovoza vozila 'BMW' i udara u stub ulične rasvjete. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač V. M., a ljekarska pomoć mu je ukazana od strane ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC u sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju.

Lakše tjelesne povrede su zadobili putnici iz vozila 'BMW', E. K., rođen 1993. godine u Sarajevu i A. D., rođena 1996.godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, koji su nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC u Sarajevu, otpušteni na kućno liječenje.

O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke.

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode", navodi se u saopćenju policije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije