Policija objavila detalje o tragediji u Sarajevu: Pronađena tijela žene i djeteta

3
Radiosarajevo.ba
Policija objavila detalje o tragediji u Sarajevu: Pronađena tijela žene i djeteta
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / MUP KS / Ilustracija

Nakon što se pojavila informacija o tome da je u Sarajevu na Bentbaši sinoć pronađeno tijelo, oglasili su se iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Iz policije su saopćili da je sinoć, 11. aprila,, nešto prije ponoći, PU Stari Grad zaprimila prijavu da je u rijeci Miljacki, područje Bentbaše, u koritu uočeno tijelo.

Patrola koja je izašla na teren potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

"U 01:30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju - tijelo djeteta do 4 godine. Ljekari su mjestu događaja konstatovali smrt obje osobe. Prema informacijama koje su u ovom trenutku dostupne, na tijelima nema vidljivih povreda", saopćili su iz policije.

Tužilac je rukovodio uviđajnom ekipom i uviđajem, kojeg su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a KS i stalni sudski vještak medicinske struke. Tijela preminulih su prebačena u prosekturu Bare. Policijski službenici, pod nadzorom tužioca, nastavljaju rad na rasvjetljavanju svih okolnosti ovog događaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije