Policajac udario pješaka, pa pobjegao s mjesta nesreće: Zaustavljen je u bijegu

1
Radiosarajevo.ba
Policajac udario pješaka, pa pobjegao s mjesta nesreće: Zaustavljen je u bijegu
FOTO: Radiosarajevo.ba / Policija / Ilustracija

Na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, u četvrtak, 11. januara, policijski je službenik uzrokovao saobračajnu nesreću, nakon koje je pobjegao s lica mjesta.

Šefica Odsjeka za odnose s javnošću, analitiku i planiranje Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) Aldina Alić potvrdila je da se nesreća desila u 14 sati.

"Saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Branilaca Bosne u Zenici. U nezgodi su učestvovali policijski službenik, koji je upravljao sa privatnim putničkim motornim vozilom Passat, i 18-godišnji pješak koji je zadobio lakše tjelesne povrede", rekla je Alić.

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Lokalni mediji izvijestili su da je policajac pobjegao sa mjesta događanja nakon što je udario pješaka, te da su intervenirali drugi policijski službenici da bi ga zaustavili u bijegu.

Istraga će utvrditi tačne detalje ove drame u Zenici i razjasniti kako je uopće došlo do nesreće, ali i dokazati da li je policijski službenik bio odgovoran.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije