Pokušaj ubistva u Laktašima: 21-godišnjak izboden nakon tuče u kafiću

E. H.
Pokušaj ubistva u Laktašima: 21-godišnjak izboden nakon tuče u kafiću
Arhiva / Ilustracija
Jedna osoba je zadobila teške tjelesne povrede nakon incidenta koji se dogodio u jednom od ugostiteljskih objekata na području općine Laktaši.

"Tačnije, incident se dogodio u noći između petka i subote, u ulici Nikole Pašića, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, kada je osumnjičeni D. K. (1997) iz Laktaša nožem nanio povrede osobi S. Š. (1996), zbog čega je povrijeđeni hospitaliziran u UKC Republike Srpske", kazala je za Radiosarajevo.ba Marija Markanović, glasnogovornica Policijske uprave Banja Luka.

Ona je dodala da su nakon incidenta policijski službenici vrlo brzo reagirali i uhapsili osobu osumnjičenu da je počinila krivično djelo Ubistvo u pokušaju, te će ta osoba uskoro biti predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nerzvanično, povrijeđeni mladić je Slobodan Škrbić, a povrede je zadobio nakon što je sa prijateljem napao Dragana Kovjenića. Kovjenić je nakon toga uzvratio nožem, te ubo Škrbića, prenose Nezavisne novine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije