Pokušaj ubistva u BiH: Maloljetnik izboden nožem, zadobio teške tjelesne povrede

1
Radiosarajevo.ba
Pokušaj ubistva u BiH: Maloljetnik izboden nožem, zadobio teške tjelesne povrede
Print Screen / Ilustracija

U Bijeljini je uhapšen B. M. iz Patkovače zbog sumnje da je pokušao ubiti maloljetnika (15), tako što ga je izbo nožem, rečeno je u PU Bijeljina.

Policijska stanica Bijeljina sinoć oko 21.35 sati od strane doktora Medicinskog centra Bijeljina zaprimila je prijavu da je dovezen maloljetnik sa više ubodnih rana od noža u gornjem dijelu tijela. Po izjavama ljekara maloljetnik je zadobio teške tjelesne povrede, nije životno ugrožen, piše Srpskainfo.

"Operativnim radom na terenu istog dana oko 22 časa uhapšen je osumnjičeni. Na licu mjesta u Patkovači izvršen je uviđaj kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Prilikom vršenja uviđaja pronađeno je i sa lica mjesta izuzeto sredstvo izvršenja", rekla je glasnogovornica PU Bijeljina Aleksandra Marić.

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

Crkva u BiH bori se s iseljavanjem: Katolička zajednica upola manja

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog, nakon čega će isti uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Ubistvo u pokušaju biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije