Pogledajte video naoružanog muškarca kod Vozuće koji je podigao paniku među građanima

4
Radiosarajevo.ba
Pogledajte video naoružanog muškarca kod Vozuće koji je podigao paniku među građanima
Foto: Facebook / Naoružani muškarac kod Vozuće

Vijećnik iz Zavidovića Armin Imamović podigao je paniku među građanima i korisnicima društvene mreže Facebook kada je objavio videosnimak o naoružanim muškarcima. Zatražio je hitnu reakciju MUP-a ZDK.

"Oni su privedeni i vrši se obrada nad njima. Ti momci koji su uhapšeni su iz Banje Luke", ispričao je na Facebooku vijećnik Imamović te svojim snimkom podigao paniku među građanima.

Policija je privela dvojicu muškaraca koji su imali vatreno oružje ispod jakni. Tvrde da su krenuli u lov, ali da nemaju dozvolu.

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Oglasio se ministar Lakić: 'Dajemo sve od sebe da dođemo do rudara'

Nezvanično, nakon što ih je uočio jedan mještanin tog kraja i primijetio da nose puške skrivene ispod jakne, bacili su naoružanje i molili da ne zove policiju s obzirom na to da nisu imali dozvole za lov. Savjesni građanin je odmah kontaktirao najbližu policiju koja je privela naoružane muškarce na ispitivanje.

Međutim pripadnici MUP-a ZDK reagovali su brzo i priveli dvoje osobe iz Bosne i Hercegovine koje su bile naoružane. Lišavanje slobode desilo se u 18:45 sati u blizini Zavidovića tačnije u lovištu Miljevići, potvrdio je MUP ZDK.

“Dvije osobe privedene su u policijsku stanicu kako bi se utvrdilo da li imaju dozvole za nošenje vatrenog oružja. Oba muškarca su državljani Bosne i Hercegovine”, rečeno je iz Operativnog centra MUP-a ZDK, a prenosi Crna-Hronika.

I tako se ide u lov 😉

Posted by Armin Arma Imamovic on Sunday, April 21, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije