Ovo je mladić iz BiH koji se utopio na Velikoj plaži u Ulcinju

3
Radiosarajevo.ba
Ovo je mladić iz BiH koji se utopio na Velikoj plaži u Ulcinju
Facebook / Memsud Bešlija

Građane Bosne i Hercegovine i regiona rastužila je vijest da se na Velikoj plaži u Ulcinju utopio državljanin naše zemlje.

Portal Ulcinj.info, danas je objavio da se tragedija dogodila u ponedjeljak, te da su jake struje i nemirno more odnijeli novu žrtvu.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, riječ je o Memsudu Bešliću iz Visokog, od kojeg se putem društvenih mreža oprašta rodbina, prijatelji i poznanici.

"Danas nas je napustio kolega Memsud Bešlić iz Firme Transport Hajdarević. Da dragi Allah mu podari lijep džennet a porodici sabur Amin", piše u objavi na Facebook stranici Bosna Truck.

Facebook je prepun oproštajnih poruka za momkom za kojeg svi imaju samo riječi hvale.

"Kolega, moj komšija dobri, nek ti je vječni rahmet... Memsd Bešlija", navodi se u drugoj objavi na ovoj društvenoj mreži, a sličan komentar je ostavio i Muris Mušanović, koji se oprostio od Memsuda, školskog druga.

"Paša moj, školski moj nek ti je vječni rahmet. Allah ti podario lijepi džennet", napisao je Mušanović.

Podsjetimo, Memsud Bešlija je imao 28 godina, a i pored brze intervencije spasilaca na plaži i Hitne pomoći mladiću, nažalost, nije bilo spasa.

Redakcija portala Radiosarajevo.ba porodici i prijateljima izražava iskreno saučešće.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije