Otac preminuo nakon što ga je pretukao sin

Radiosarajevo.ba
Otac preminuo nakon što ga je pretukao sin
/ Foto: Brčko Danas
Brčanska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali N.B. (47), osumnjičenog da je nanio teške povrede svom ocu, 75-godišnjem L.B, koji je jučer preminuo od posljedica povreda.

 "Lice N.B. će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, danas biti predato Tužilaštvu Brčko distrikta na dalje krivično-pravno postupanje", saopćeno je iz brčanske policije.

 

U saopćenju se navodi da je L.B. u subotu 00.20 dovezen u Urgentni centar Brčko gdje su mu konstatovane teške povrede, a preminuo je oko 3.30 časova.

 

"Obdukcijom je utvrđeno da je lice preminulo usljed zatajenja srca zbog psihičkih trauma koje su nastupile u ovom događaju", dodaje se u saopćenju.

 

Policija je tokom uviđaja utvrdila da je L.B. u dvorištu kuće u naselju Grčica fizički napao njegov sin N.B. O slučaju je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta, pod čijim nadzorom su preduzete istražne mjere i radnje.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije