OSA pomogla MUP-u KS: Detalji hapšenja osumnjičenih za ubistvo u Sokolović Koloniji

Radiosarajevo.ba
OSA pomogla MUP-u KS: Detalji hapšenja osumnjičenih za ubistvo u Sokolović Koloniji
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Novi detalji ubistva kod Sarajeva: Policija na nogama, traže ubicu koji je u bijegu

Policija je u okviru istrage ubistva mladića Ammara Kapidžića iz Sokolović Kolonije na području Kantona Sarajevo sinoć uhapsila dvije osobe inicijala A.I. (1996.) i A.Š. (2000.), dok je beživotno tijelo treće osobe inicijala A.K. (1990.) pronađeno na području Konjica.

Novi detalji ubistva kod Sarajeva: Policija na nogama, traže ubicu koji je u bijegu

U blizini Sarajeva ubijen muškarac ispred porodične kuće

Kako nam je rečeno, u 19:20 sati u ulici Francuske revolucije na području općine Ilidža, sinoć je došlo do upotrebe vatrenog oružja u kojem je stradala jedna osoba.

U toku noći, pripadnici OSA-e pomogli su MUP-u KS-a u lociranju osumnjičenih za ubistvo na putnoj relaciji Sarajevo - Bjelašnica.

Pretragom ovog područja lišena su slobode dvojica na području Bjelašnice, a na makadamskom području kod sela Luke pronađeno je vozilo u kojem je bilo beživotno tijelo trećeg lica, saznaje portal Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije