Opasni momak iz Laktaša Nenad Radinković pretukao mladića?

1
Radiosarajevo.ba
Opasni momak iz Laktaša Nenad Radinković pretukao mladića?
Foto: Srpskainfo / Nenad Radinković

Nenad Radinković iz Laktaša, učestvovao je incidentu koji se prije par dana dogodio na području tog grada, a u kojem je jedna osoba zadobila teške povrede, saznaje Srpskainfo.

Radinković je u javnosti poznat po saobraćajnoj nesreći koja se desila 2011. godine u Banjoj Luci, a u kojoj je poginuo Nikola Đurović.

On je za ovu nesreću osuđen, ali roditelji nastradalog mladića nikada nisu prihvatili da je on vozio automobil te kobne noći. Ovo nije jedini put da je Radinković bio u sukobu sa zakonom.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Kako Srpskainfo saznaje novi incident je napravio prije nekoliko dana u Laktašima.

Prema istim saznanjima, on je sa još jednom osobom pretukao mladića u Laktašima, a zatim su obojica pobjegla.

Ovaj slučaj policiji prijavljen iz službe Hitne pomoći Banjaluka. Oni su policiji rekli da imaju pacijenta sa teškim povredama.

"Još uvijek su u toku brojne provjere, kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo. Policija nije pronašla Radinkovića, pa on još nije saslušan. Nakon što budu saslušani svi učesnici odrediće se i kvalifikacija krivičnog djela. Prema sadašnjim informacijama, najmanje za šta će policija teretiti Radinkovića jeste nanošenje teških tjelesnih povreda", kazao je izvor Srpskainfo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije